Dit zijn dé sandalentrends voor 2020: Padding To The Max

Slides for days by Ipanema en Gioseppo

Aan het begin van een nieuw decennium kunnen nieuwe trends niet ontbreken. Wij houden je op de hoogte met een reeks van sandalentrends voor dit jaar.

De trends die de schoenenmarkt momenteel inspireren zijn modern en supercool. Bij verschillende grote ontwerpers zien we nieuwe denkwijzen qua styling en constructiemethodes, met een focus op natuurlijke en duurzame eigenschappen, herdefiniëring van outerwear-inspiraties en experimenten met vorm en pasvorm.

In deze versie raken schoenen uit proportie met Padding To The Max.

Padding To The Max

We hebben het deze fall/winter op de catwalk veel gezien bij outerwear: extreme wattering. Ook schoenen en accessoires konden hieraan niet ontbreken; de padded items van modehuizen als Bottega Veneta en Givenchy werden gedragen door de grote fashion iconen waaronder Rihanna (foto), Beyoncé en model Rosie Huntington Whiteley (foto).

De nu nóg comfortabelere sandalen krijgen een moderne en coole look door de brede banden van buisvormige wattering.

Gevlochten knopen en touw-achtige constructies geven de slides een nieuw aanzien. Onderstaande modellen passen bij moderne vrouwen die badslippers upgraden naar urban footwear.

 

Meer informatie en het persbericht van Ipanema vind je HIER. Wil je meer weten over Gioseppo, klik HIER.

Download hier alle packshots van Ipanema:

Download hier alle packshots van Gioseppo:

 

 

Over Cream PR

Uitleen?

Cream PR maakt gebruik van een digital showroom voor sample uitleen en te downloaden beeldmateriaal. Mocht je items willen gebruiken voor een shoot, TV productie of wil je als influencer items gebruiken, laat het ons gerust weten.

Je kunt inloggen op onze digital showroom. Heb je nog geen inlogcode, stuur een mail naar info@creampr.amsterdam, we helpen je graag. Ook kun je je thema's doorgeven, je ontvangt dan per mail een selectie met voorgestelde items. 

Jouw uiteindelijke order wordt per post in een duurzame tas met hangslot naar het opgegeven adres verzonden. Via het Antwoordnummer komen de items weer retour. De portokosten zijn voor ons!

Fijn als je je bestelling minimaal twee dagen van tevoren aan ons kunt doorgeven.

We zijn goed bereikbaar via 06 52691420.

Hartelijke groet, 

Team Cream PR

Cream PR
CAST
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein